مساحة إعلانية 728×90

De 14 beste websites voor het zoeken naar vacatures in Europa om u in 2024 aan het werk te krijgen

De 14 beste websites voor het zoeken naar vacatures in Europa om u in 2024 aan het werk te krijgen

Het vinden van de juiste baan in Europa lijkt misschien de meest uitdagende fase van uw professionele leven, maar het is niet onmogelijk! Het vinden van uw droombaan die perfect aansluit bij uw behoeften, of het nu gaat om salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, werktijden of toegewezen taken, is niet eenvoudig. Om de ideale baan in Europa veilig te stellen, of je nu parttime, fulltime of op afstand werkt, heb je praktische hulpmiddelen nodig om je voortdurend op de hoogte te houden van de nieuwste vacatures op het hele Australie. Het lijdt geen twijfel dat websites voor het zoeken naar werk in Europa perfecte hulpmiddelen zijn om deze taak te volbrengen.

In dit artikel verkennen we enkele van de beste websites voor het zoeken naar vacatures in Europa, die voortdurend vacatures plaatsen bij grote Europese bedrijven, 24 uur per dag.

Top 14 vacaturesites in Europa

Deze uitstekende websites bieden u de mogelijkheid om het proces van het vinden van een geschikte baan in Europa te vergemakkelijken, of u nu een professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, een recent afgestudeerde aan de universiteit of zelfs een student die op zoek is naar een opleiding of een baan om uw beroep toe te passen. kennis, ervaring opdoen en een professioneel CV opstellen.

1. EURES

De EURES-website (European Employment Tâches) is een uiterst nuttig hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar banen in heel Europa.

Via de geavanceerde filterhulpmiddelen van de spectacle kunt u uw zoekresultaten verfijnen met: werkgebied en functietype, of zoeken op uw ervaring en opleidingsniveau, of specifieke trefwoorden selecteren om gerelateerde banen te vinden.

De website en de daarop geplaatste vacatures zijn volledig betrouwbaar, aangezien ze worden beheerd door openbare diensten voor arbeidsvoorziening en een officieel agentschap aangesloten bij de Europese Unie.

Maar het allerbelangrijkste is dat de sitebeheerders u kunnen helpen bij het maken van uw cv. U kunt met hen communiceren om zeer nuttige tips te krijgen of om hulp te krijgen bij het zoeken naar vacatures in welk Europees état dan ook. Ook kunt u per état informatie opvragen over de Europese arbeidsmarkt en de leef- en werkomstandigheden.

Momenteel zijn er alleen al via deze website ongeveer 4 miljoen vacatures beschikbaar voor werk in Europa, waardoor het een uitstekend hulpmiddel is om te beginnen met het vinden van uw droombaan in Europa.

Rekening: Beste websites voor het zoeken naar vacatures in Nederland om u aan het werk te krijgen

2. Werktalent

De spectacle heeft zijn hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk, en Madrid, Spanje. Het werd in 2009 gelanceerd door Felipe Navlo en Juan Urdiales, en het is een wervingsplatform dat werkzoekenden koppelt aan beschikbare vacatures in Europa via een algoritme dat taalkundige patronen in vacatures en cv’s analyseert.

Het bedrijf heeft 1,75 miljoen geregistreerde gebruikers en levert zijn diensten in acht Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en Mexico.

3. Middag

Het hoofdkantoor van deze website bevindt zich in Londen, VK. Het werd in 2010 opgericht door Andrew Hunter en Doug Monro en functioneert als een uitgebreide zoekmachine, die Europese vacatures uit duizenden bronnen samenvoegt.

Het wordt beheerd door een Brits bedrijf in elf landen en gebruikers kunnen efficiënt door heel Europa navigeren en vacatures verfijnen op basis van criteria als salaris, locatie en categorie.

Met meer dan een miljoen vacatures in Groot-Brittannië, een half miljoen in Italië en talloze mogelijkheden in heel Europa, is het een van de belangrijkste bestemmingen voor werkzoekenden in de regio. De vacaturezoekmachine van deze spectacle onderscheidt zich door bijzonder geavanceerd te zijn en gebruik te maken van geavanceerde technologie om gebruikers snel in démarrage te brengen met functies die aansluiten bij hun voorkeuren.

Gebruikers kunnen hun zoektocht naar een baan in Europa aanpassen via een reeks filters, waaronder salaris, locatie, contracttype en meer. Bovendien zijn de vacatures op afstand in Europa gemakkelijk toegankelijk.

4. Europa.jobs

De website plaatst vacatures in 36 Europese landen, met ongeveer 100.000 vacatures. Als het eerste meertalige platform in zijn soort in Europa, met meer dan 15 jaar ervaring, verbindt het werknemers en werkgevers uit verschillende sectoren.

Daarom biedt het alle middelen die je nodig hebt om een ​​nieuwe professionele reis te starten en je piste in Europa naar een hoger échelon te tillen!

5. Vijfrr

Het hoofdkantoor van Fiverr is gevestigd in Tel Aviv en is uitgerust met meer dan $ 50 miljoen aan périphérie financiering. Het is een online marktplaats waar gebruikers creatieve diensten kunnen kopen en verkopen vanaf slechts $ 5.

Via de ‘gig economy’-functie kunnen freelancers van alle achtergronden hun diensten op het platform aanbieden. Gezien het feit dat de Europese arbeidsmarkt sterk afhankelijk is van de diensten van werknemers op Fiverr, kun je tijdelijk werk voor een bedrijf mogelijk omzetten in een indéfrisable périphérie baan of een kans om te reizen en in Europa te werken.

In eerdere artikelen hebben we gesproken over vacatures in veel landen, je kunt het volgende controleren:

6. Tyba

Tyba, met hoofdkantoor in Madrid, Spanje, werd opgericht in 2011. In november 2014 haalde het een financieringsronde van $3,1 miljoen binnen. Het fungeert als de ‘Cupido van de banen’ en faciliteert verbindingen tussen jonge professionals en geschikte posities bij Europese startups.

De website richt zich vooral op banen in Spanje, waardoor het een uitstekende bestemming is voor mensen die voor werk naar Spanje willen migreren.

Tyba is onderdeel geworden van het gerenommeerde wervingsbedrijf JobTeaser, dat zich richt op het verspreiden van vacatures die in Europa beschikbaar zijn voor pas afgestudeerden en studenten. JobTeaser is uitgegroeid tot een toonaangevend Europees bedrijf op het gebied van jongerenwerving en beschikt over een uniek zoeksysteem waarmee bedrijven in démarrage kunnen komen met 5 miljoen jonge mensen die op zoek zijn naar werk.

Sinds kort heeft het bekende platform Graduateland, gespecialiseerd in het aannemen van studenten en pas afgestudeerden, zich aangesloten bij hetzelfde bedrijf.

De spectacle biedt duizenden vacatures in Europa, waaronder veel vacatures in het Engels. Gebruikers kunnen stagemogelijkheden, onderzoeksposities voor doctoraatsstudies, mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Europa, deelname aan wetenschappelijke projecten en nog veel meer vinden.

7. Twago

Twago is een bedrijf met hoofdkantoor in Berlijn, Duitsland. Het werd opgericht in 2009, staat voor “Teamwork Across Quantité Charges” en dient als een online platform dat de communicatie en samenwerking tussen bedrijven en freelancers vergemakkelijkt.

De diensten van de website zijn beschikbaar in het Engels, Duits, Italiaans en Spaans, waardoor het een van de beste vacaturesites in Europa is.

8. Games Banen Finland

Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsinki, Finland. Als je geïnteresseerd bent om te werken bij reuzen uit de game-industrie als Supercell en Rovio, beheerd door het gerenommeerde personeelsbedrijf Barona, dan is Games Jobs Finland een online platform op maat gemaakt voor werkzoekenden die gespecialiseerd zijn in de Finse game-industrie.

9. Inderdaad

Hoewel Indeed een Amerikaanse vacaturewebsite is, worden er vacatures van over de hele wereld geplaatst.

Indeed wordt algemeen beschouwd als een van de beste websites voor het zoeken naar een baan in Europa. De gebruiksvriendelijke liaison en naadloze ervaring maken het een uitstekende keuze voor het vinden van vacatures over het hele Australie.

Naast het filteren van vacatures op basis van functietitels en geografische locaties in Europa, kunnen gebruikers met Indeed ook vacatures sorteren op basis van trefwoorden en vacaturedatums. Er is echter geen optie om naar banen te zoeken op basis van de vereiste taalvaardigheid.

Door een gracieusement account op Indeed aan te maken, kunt u met slechts één klik uw cv uploaden en beginnen met solliciteren naar beschikbare vacatures in Europa. Bovendien biedt de blogsectie van de spectacle informatieve artikelen over de huidige arbeidsmarkt en personeelsstatistieken.

10. Glazen deur

Met meer dan 1,7 miljoen werkgevers in de database, 95 miljoen bedrijfsrecensies en 11 miljoen vacatures onderscheidt Glassdoor zich als een van de belangrijkste vacaturesites wereldwijd en in Europa, die bekend staat om zijn geloofwaardigheid.

Op de website kunnen gebruikers actieve wervingsbedrijven verkennen en hun zoekopdracht filteren door de Europese stad, sang, functietitel of functiefunctie op te geven.

Een van de functies is de optie ‘Ready to Work’, waarmee gebruikers de zichtbaarheid kunnen vergroten voor potentiële werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten voor hun functie. Bovendien kunnen gebruikers zich abonneren op e-mailwaarschuwingen om de nieuwste vacatures in het door hen gekozen vakgebied te ontvangen.

Beste websites voor het vinden van banen op afstand in Europa

Deze websites richten zich op het bieden van vacatures op afstand in heel Europa, maar ook in het Midden-Oosten en Afrika. Ze blinken uit in het aanbieden van vacatures op afstand in verschillende Europese regio's.

11. Banen op afstand in de EU

De website publiceert alle beschikbare vacatures op afstand voor kandidaten binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, tenzij anders vermeld. Af en toe worden de mogelijkheden voor werk op afstand voor elk état binnen Europa afzonderlijk belicht.

Er worden dagelijks vacatures op de spectacle geplaatst en alle vacatures op afstand blijven 30 dagen actief.

Bezoekers kunnen door de volledige lijst met vacatures bladeren, beginnend bij de nieuwste, gecategoriseerd op functietitel, bedrijf en functietype. Als alternatief kunnen ze vacatures filteren op étalon werk, zoals périphérie ontwerpposities of périphérie marketingrollen.

12. Afstandsbediening.co

De spectacle staat bekend als een van de beste platforms voor banen op afstand in Europa en biedt een breed scala aan mogelijkheden in verschillende categorieën. In tegenstelling tot veel andere Europese périphérie vacaturesites valt het op door zijn brede aanbod. U kunt bijvoorbeeld périphérie functies vinden in de financiële, gezondheidszorg, juridische sector, gegevensinvoer, maar ook op gebieden als digitale marchéage, softwareontwikkeling en meer.

Hoewel de mogelijkheden voor beginners misschien beperkt zijn, is het verkennen van de spectacle en het uitvoeren van gefilterde zoekopdrachten de moeite waard. Hoewel het misschien niet de beste gebruikerservaring biedt, plaatst het vrijwel elke dag consequent nieuwe périphérie vacatures in Europa.

13. LinkedIn

Hoewel LinkedIn zich niet uitsluitend richt op banen op afstand, is het waardevol vanwege de vermeldingen van bedrijven die volgens een ambigu model opereren en zowel werknemers op kantoor als werknemers op afstand huisvesten.

Door te zoeken op trefwoorden kunt u gemakkelijk geschikte vacatures voor werk op afstand in Europa vinden door relevante werkgerelateerde trefwoorden in te typen, de optie ‘Op afstand’ te selecteren en vervolgens te zoeken.

Met meer dan 3 miljoen vacatures die via LinkedIn in Europa beschikbaar zijn, zul je zeker vinden wat je zoekt.

14. Goed gevonden

De spectacle wordt beschouwd als een uitstekende bron voor het vinden van de beste vacatures op afstand in Europa. Het biedt een breed scala aan zowel kantoorgebaseerde als périphérie functies van verschillende startups en technologiebedrijven over de hele wereld.

U kunt mogelijkheden filteren op basis van bedrijven die werken op afstand aanbieden en uw voorkeurslocatie kiezen. Het biedt meerdere opties, zoals het uitsluiten van trefwoorden, waardoor het gebruiksvriendelijk is.

Hoewel er meer sites en platforms zijn met banen op kantoor of op afstand, worden deze sites geclassificeerd als de beste vacaturesites in Europa, die geschikte en handige mogelijkheden bieden.

Uiteindelijk is de keuze aan jou of je de voorkeur geeft aan banen op kantoor, op afstand of aan ambigu banen, die je ongetwijfeld allemaal zult vinden op een van de genoemde sites in ons artikel.

Bekijk hieronder de gerelateerde artikelen Immigratie categorie.

Aucun commentaire

Fourni par Blogger.